Invocarea de Kelley Armstrong

Invocare este primul volum al seriei Fortele raului absolut,ea facand parte dintr-o trilogie si este scrisa de Kelly Armstrong,autoarea cunoscuta pentru seria Femei din lumea de dincolo(primele 2 volume fiind aparute si la noi la editura Tritonic).

Invocarea o are ca personaj central pe Chloe,o adolescenta de 15 ani,care avea o viata normala pana cand a inceput sa vada stafii si a fost inchisa in sanatoriul Lyle,un loc pentru copiii cu probleme mintale.
Sanatoriul Lyle este impartit in 2 aripi:una in care stau fetele(Chloe,Tori,Rae si Liz) si una in care stau baietii(Derek,Simon si Peter).Chloe se imprieteneste repede cu Liz,asta pana cand aceasta face o criza si este mutata la alt sanatoriu.(totusi asta i se spune lui Chole)
Chole incearca sa se inteleaga cu toti si sa nu aiba probleme sperand ca va reusi sa iasa in curand la fel ca Peter.
Dar totul se schimba cand coboara in pivnita si vede oameni morti.Ea isi da seama ca ceva este in neregula,iar cand ii apare si fantomal lui Liz isi da seama ca sanatoriul Lyle nu este sigur.

Cu timpul descopera ca si ceilalti pacienti au puteri supranaturale:Rae are o forta asupra focului,Liz poate misca obiectele etc.,astfel acceptand crudul adevar…este o necromata.
Impreuna cu Rae(noua ei colega de camera),Simon si Derek reusesc sa fuga din sanatoriu,dar angajatii sanatoriului sunt pe urmele lor.
Sfarsitul volumului 1 te lasa in suspans si astepti cu nerabdare continuarea.Toate cele trei volume au aparut si la noi la editura Leda.(le puteti comanda de aici,beneficiind de reducerea de 20%)

Titlu:Invocarea
Nr pagini: 448
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2010
Pret: 39.90 lei
Traducere de: Cristina Jinga
Continuare:Revelatia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s