Tristeti de sucub de Richelle Mead

In Romania,Richelle Mead este cunoscuta datorita seriei „Academia vampirilor”,dar poate ca unii dintre voi stiu ca in Romania a mai aparut inca o serie a acestei autoare.Este vorba de seria Georgina Kincaid.
In strainatate au aparut 5 volume,al 6-lea urmand sa apara anul acesta in septembrie.La noi primul volum este publicat de editura Leda,iar al 2-lea va aparea pe 31 ianuarie.

Tristeti de sucub volumul 1

Dragostea aduce doar suferinţă, şi lucrul acesta îl ştie cel mai bine Georgina Kincaid.Georgina este un sucub– un demon care îşi trage puterea din plăcerea unor muritori.Poate pentru majoritatea acest lucru este unul foarte captivant(a fi sucub are si avantaje,iti poti schimba infatisarea cand doresti,toti barbatii ar face orice ca sa puna mana pe tine etc),dar Georgina nu gaseste interesanta viata de sucub,desi ea a fost de acord sa-si vanda sufletul!
Georgina lucreaza la cafeneaua si libraria Emerald City din Seattle,toti cititorii fiind fermecati de ea.
Desi nu duce lipsa de barbati,Georgina nu poate avea o viata amoroasa normala,deoarece asta ar insemna să absoarbă o parte din energia vitală a bietului muritor.
Dar lucrurile se schimba cand in oras apare autorul ei favorit Seth Mortensen si Roman si Georgina realizeaza ca este indragostita de amandoi,dar nu vrea sa-l raneasca pe nici unul(ii poate rani si printr-un simplu sarut).
In Seattle,atat vampirii cat si Georgina sunt atacati de catre o creatura pe care nici Raiul si nici Iadul nu o accepta,iar Georgina vrea cu orice pret sa afle cine este in spatele acestor atacuri.

Recomand cu cea mai mare caldura aceasta carte,deoarece este plina de suspans,iar felul in care scrie Richelle te face sa nu o poti lasa din mana!

Puteti precomanda volumul al 2-lea(Nopti de sucub) de aici.

Pentru cei care vror sa comande primul volum il pot lua de aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s