The Hunger Games se lansează în 2012

Adaptarea cărţilor Suzannei Collins, The Hunger Games, trilogia SF cu vânzări peste 800 de mii de exemplare în toată lumea şi 2,9 milioane de ediţii ce urmează să fie publicate, va fi lansată în Statele Unite pe 23 martie anul viitor, anunţă The Hollywood Reporter.

Producţia a fost catalogată de cineaşti drept unul dintre cele mai aşteptate filme anunţate în ultima vreme şi, chiar dacă ţinteşte (asemenea cărţilor) un public în mare parte adolescent, cu siguranţă că şi cei trecuţi de această vârstă vor găsi atractivă lumea aventuroasă şi extrem de competitivă a viitorului, aşa cum a fost ea imaginată de Collins.

The Hunger Games are deci o dată de lansare (23 martie 2012), dar şi o dată de începere a filmărilor; regizorul Gary Ross plănuieşte să înceapă filmările la sfârşitul acestei primăveri sau la începutul verii. Peliculei îi lipsesc însă, momentan, numele actorilor de pe afiş – nici măcar rolul principal, cel al eroinei de 16 ani, Katniss Everdeen, nu a fost încă oferit. Tânăra protagonistă va trebui să facă faţă unor lupte pe viaţă şi pe moarte organizate an de an într-o Americă a viitorului postapocaliptică. Luptele sunt televizate, iar tinerii răpiţi din cele douăsprezece districte sunt obligaţi să se vâneze unul pe celălalt până când va rămâne un singur câştigător.

3 gânduri despre „The Hunger Games se lansează în 2012

  1. vps spune:

    o stire care imi place!!!
    Sper sa nu dezamageasca filmul…desi cred ca va fi bestial!!!

  2. Oanna spune:

    Sunt foarte curioasa in privinta filmului, sper sa fie reusit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s