Seria Fortele raului absolut

Seria fortele raului absolut este scrisa de Kelley Armstrong si cuprinde,momentan,3 volume,al patrulea urmand sa apara in aprilie,anul acesta.Cele trei volume sunt publicate si la noi,de catre editura Leda.

Invocarea

Chloe, eroina şi naratoarea cărţii, este o adolescentă obişnuită, elevă la o şcoală de artă şi pasionată de filme. De altfel, una dintre dorinţele ei cele mai mari – alături de cea de a avea multe prietene (şi un prieten!) – este să devină regizor de filme. De aceea, de multe ori, în momentele dificile, ea abordează acea situaţie ca şi cum ar privi-o din spatele unei camere de filmat – ceea ce devine un film horror în clipa în care începe să vadă stafii.

Asta o duce la Sanatoriul Lyle, un loc destul de exclusivist pentru adolescenţi cu tulburări psihice. Aici, medicii încearcă să o convingă pe Chloe că „stafiile“ ei sunt de fapt un produs al schizofreniei de care suferă. Fie că vede stafii sau este doar bolnavă, Chloe este dispusă să-şi ia medicamentele, pentru a se putea întoarce cât mai repede la viaţa ei dintotdeauna. Dar când îi cunoaşte pe ceilalţi copii din sanatoriu, îşi dă seama că problemele lor mentale ar putea fi de fapt, la fel ca şi ale ei, abilităţi supranaturale, şi că în realitate sanatoriul este populat de semidemoni, şamani, magicieni, vârcolaci şi, bineînţeles, necromanţi (aşa cum este Chloe). Iar acum Chloe începe să-şi pună tot felul de întrebări: De ce se află cu toţii aici? Ce se întâmplă cu copiii transferaţi în altă parte, într-un mod misterios, şi cu care nu se mai poate lua legătura? Ce taine ascunde sanatoriul, care cu siguranţă e cu totul altceva decât pare? Şi ce vrea să îi spună stafia pe care o tot vede în subsol ?

Cu o intrigă captivantă, desfăşurată într-un decor ameninţător şi oarecum sinistru, cu personaje incitante, cu elemente pe care fanii cărţilor horror le îndrăgesc (cadavre misterioase îngropate, doctori malefici, vârcolaci, telechinezie), cartea te ţine în suspans şi, aşa cum spune Kirkus Reviews, „cititorii ar putea ţipa suficient de tare pentru a trezi morţii“.

Puteti comanda de aici(click),cu o reducere de 20%.Pret:39.99RON
Revelatia

Când Chloe Saunders – o adolescentă de cincisprezece ani care vede stafii – evadează din Sanatoriul Lyle pentru copii cu tulburări mintale, ea se obişnuise deja cu ideea că e o necromantă care poate trezi morţii la viaţă şi că toţi ceilalţi copii închişi împreună cu ea au însuşiri supranaturale.

Dar Chloe descoperă că ei toţi reprezintă nişte experimente nereuşite ale unor oameni de ştiinţă, Grupul Edison, care acum au decis că e momentul să pună capăt experienţelor – definitiv. Pentru a putea scăpa de maleficul dr. Davidoff şi de echipa lui, Chloe şi cei trei copii care o însoţesc – vrăjitoarea Tori, vârcolacul Derek şi vrăjitorul Simon –, împreună cu stafia lui Liz, o altă rezidentă a sanatoriului, înzestrată cu puteri telechinetice, încearcă să dea de urma singurului adult care i-ar putea ajuta.

Sigur că în momentul în care pleacă, Chloe habar nu are că va avea de-a face cu paznici înarmaţi, zombi, o mătuşă trădătoare, conflicte cu alţi adolescenţi care trăiesc pe stradă şi se apără cu cuţite, şi chiar cu vârcolaci şi semidemoni. Statutul de fugar nu are nici un pic de glamour, şi cei patru se străduiesc să rămână în viaţă, liberi şi cât de cât curaţi, într-o lume foarte periculoasă, în care fiecare obstacol de care se lovesc îi obligă să acţioneze cu prudenţă, ingeniozitate şi inteligenţă, chiar dacă totul este complicat de diabetul lui Simon, transformarea iminentă a lui Derek şi fiţele lui Tori, ca şi de recompensa de jumătate de milion de dolari pusă pe capul lui Chloe de către tatăl ei.

Captivantă şi plină de suspans, cu acţiune non-stop, dezvăluiri uluitoare şi personaje puternice, în Revelaţia „Armstrong continuă să amestece în proporţiile perfecte «lumea reală» cu «cealaltă lume», şi asta face ca totul să rămână interesant, căci astfel se poate întâmpla orice.” (Graeme Flory)

Puteti comanda de aici(click),cu o reducere de 20%.Pret:44.99 RON

Rafuiala

I-au dat lui Choe Saunders putere. Acum vor să i-o ia înapoi. Mare greşeală…

Chloe Saunders şi prietenii ei modificaţi genetic sunt în sfârşit în siguranţă, departe de Grupul Edison. Acum, renunţând la fugă şi putând să se odihnească, încep să înveţe cum să-şi folosească puterile, dar îşi dau seama foarte repede că nu sunt pe deplin pregătiţi pentru ceea ce creaseră experimentele Grupului Edison. În acelaşi timp, Chloe, Derek, Simon şi Tori nu sunt prea siguri de intenţiile noilor lor protectori, pe care îi simt temători de puterile lor, deşi le promiseseră ajutor pentru eliberarea lui Rae şi a mătuşii Lauren. Când casa cea sigură în care se ascund brusc nu mai pare atât de sigură, ci mai degrabă le dă senzaţia unei capcane, şi când doi vârcolaci încearcă să îl omoare pe Derek în pădure în noaptea în care se Preschimbă, cei patru prieteni se văd nevoiţi să fugă din nou – iar de data aceasta miza este mult mai mare.
Din nou, un scenariu alert, presărat de întâlniri neaşteptate cu fantome răutăcioase şi semidemoni periculoşi, cu zombi şi poltergeist. Este o aventură plină de acţiune, care vă va ţine cu sufletul la gură, pe măsură ce răsturnările de situaţie se succed, iar loialităţile sunt puse sub semnul întrebării. Faptul că cititorul nu ştie cine minte şi cine nu îl ţine în acelaşi pas cu personajele şi măreşte suspansul până la deznodământ.

„Acţiune, primejdie, secrete supranaturale şi o mică idilă – lumea lui Kelley Armstrong este una în care încrederea în cine nu trebuie poate avea consecinţe îngrozitoare.” Melissa Marr

Puteti comanda de aici(click),cu o reducere de 20%.Pret:44.99RON

Despre volumul 4 am vorbit aici(click).

7 gânduri despre „Seria Fortele raului absolut

 1. ladyandreea spune:

  Am citit seria aceasta si mi-a placut foarte mult. Abia astept continuarea.

 2. Oanna spune:

  O serie care mi-a placut mult de tot si sunt curioasa in privinta continuarii.
  Copertile de asemenea sunt frumoase.

  • ladyandreea spune:

   Seria Fortele raului absolut nu mai are continuare. The Gathering este o alta serie care desi are la fel personaje cu puteri supranaturale nu regasim aici nici un erou din seria anterioara.

   • Oanna spune:

    Da scuze, am realizat ca am facut eu o confuzie. Dar oricum tot astept cu nerabdare The Gathering.

 3. ladyandreea spune:

  N-ai de ce sa-ti ceri scuze, nici eu nu am stiut la inceput ca este o alta serie. Din pacate nu stim daca Leda va publica si aceasta serie, nu au anuntat nimic in acest sens.

  • Oanna spune:

   Ar fi foarte frumos sa apara si la noi seria deoarece sunt sigura ca sunt foarte multi care isi doresc sa citeasca cartile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s