Precomanda Orasul oaselor si Cele noua chipuri ale inimii

Leda a dat astazi startul la precomenzi pentru Orasul Oaselor.Puteti comanda de aici(click) cu o reducere de 25%.In plus transportul prin posta romana/curier este gratuit!

Cartea costa 49.99Ron,dar cu precomanda o puteti lua la 37.43Ron.Coperta este cartonata,cu supracoperta tiparita cu cerneala metalizata.

Clary Fray, o fată de cincisprezece ani, care are darul Vederii… un dar pe care ceilalţi oameni nu-l au. Ea vede vampiri, vârcolaci, zâne, demoni şi alte creaturi care populează Lumea din Umbră.

În Cartea întâi, Oraşul Oaselor, mama lui Clary, Jocelyn, dispare şi ea însăşi e atacată de un demon – un ravener înspăimântător. Astfel, tânăra ajunge să-i cunoască pe vânătorii de umbre, războinici a căror misiune este să-i apere pe oameni de demoni şi să-i controleze pe vampiri şi vârcolaci
Un roman urban fantasy pentru tineri de toate vârstele, o acţiune plină de suspans, ritm alert, imaginaţie şi originalitate!

Puteti precomanda,de asemenea si cartea „Cele noua chipuri ale inimii”.Cartea este lapretul de 49.99Ron,dar cu precomanda o puteti lua cu 37.43Ron.Pentru a precomanda click aici.

Ajuns într-o staţiune de pe malul unui râu din Kerala pentru a-l cunoaşte pe Koman, unchiul Radhei şi faimos dansator kathakali, autorul de romane de călătorie Cristopher Stewart pătrunde într-o lume fascinantă a măştilor şi a emoţiilor bine strunite. De la prima lor întâlnire, Radha şi unchiul ei sunt atraşi de tânărul enigmatic ce poartă cu el un violoncel şi vrea mereu să afle câte ceva despre trecut. Triunghiul îl va include curând şi pe Shyam, soţul mai vârstnic al Radhei, care nu poate decât să asiste neputincios cum aceasta îl îmbrăţişează pe Chris cu o pasiune pe care el nu a putut niciodată să i-o stârnească.

Îmbinare sclipitoare de imaginaţie narativă şi de explorări subtile ale sensului artei şi al vieţii, Cele nouă chipuri ale inimii este un tur de forţă literar semnat de una dintre cele mai fascinante scriitoare ale Indiei.
Un roman exotic si furtunos, ce impleteste culorile, aromele si traditiile Indiei cu misticismul hindus si suspansul unei povesti de dragoste interzisa.

Un gând despre „Precomanda Orasul oaselor si Cele noua chipuri ale inimii

  1. Oanna spune:

    Eu sunt curioasa in legatura cu aceasta carte deoarece nu am mai citit niciodata ceva asemanator. Cu aceasta ocazie poate aflu si ceva mai multe informatii despre India si obiceiurile de acolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s