Reginele-dragon

REGINELE-DRAGON. VOLUMUL 2 DIN TRILOGIA MISTICĂ de Traci Harding

Ashlee Devere, pe care cititorii au cunoscut-o în primul volum al trilogiei, Gena lui Isis, clarvăzătoare, istoric şi călătoare din secolul al XIX-lea, este solicitată de Frăţia Sangrealului să autentifice un text sumerian găsit pe un şantier arheologic. Acest text se dovedeşte a proveni dintr-o perioadă anterioară Vechiului Testament, iar povestea despre Geneză pe care o spune este cu totul diferită. Dar, evident, Ashlee doreşte să vadă cu ochii ei locul unde a fost descoperit documentul. Şi de aici începe o aventură uluitoare pentru ea, soţul ei şi fiul lor mai mare, care le va schimba destinul pentru totdeauna…
Tamar, fiica de treisprezece ani a faimoasei lingviste din secolul al XXI-lea Mia Montrose, citeşte pentru prima oară jurnalele lui Ashlee Devere şi în acelaşi timp suferă o transformare uluitor de rapidă a abilităţilor ei psihice şi a înfăţişării fizice, total neaşteptată pentru ea, dar prevestită de alţii. În destinul ei se deschide o cale nouă, graţie lui Kali, o puternică zeiţă şi una dintre păstrătoarele cheii pierdute a porţii care face legătura dintre lumea noastră şi cea următoare – căci destinul lui Tamar este să determine soarta întregii lumi.
De la Piramidele din Egipt la legendarele Săli din Amenti, de la miturile viitorului la ştiinţele antice, de la sacru la profan – cursa pentru dezlegarea misterelor liniei de sânge a Graalului lansează o provocare înseşi naturii zeilor…

Dacă vă plac simbologia, codul lui da Vinci, poveştile de dragoste şi tot ce ţine de abilităţile paranormale, atunci această fantezie fascinantă este lectura potrivită.

11 gânduri despre „Reginele-dragon

 1. ladyandreea spune:

  Am citit primul volum si mi-a placut foarte mult, nu am reusit inca sa-mi iau si volumul doi, dar o sa-l cumpar pana in vara.

 2. Oanna spune:

  Nu am citit inca primul volum dar pare o serie foarte interesanta.
  Codul lui DaVinci l-am citit pe nerasuflate iar daca aceasta carte seamana macar un pic sunt sigura ca o voi savura cu cea mai mare placere.

  • ladyandreea spune:

   Gena lui Isis este mai complexa decat Codul lui DaVinci. Nu au atat de multe in comun, daca Codul lui DaVinci este o singura poveste, in Gena lui Isis sutn trei povesti, trei eroine, sunt mult mai multe elemente de esoterism, stiinta, dar si ceva elemente fantastice.

   • Oanna spune:

    Of ca acuma mai facut si mai curioasa decat eram…trebuie neaparat sa fac rost de primul volum si sa incep sa-l citesc.

 3. ladyandreea spune:

  o sa-ti placa, ai sa vezi.Un pic descurajanta avand in vedere ca este destul de voluminoasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s