Captiva L.J. Smith

În curând va apărea la Leda volumul 2 din seria „Cercul secret” scrisă de L.J. Smith,autoarea seriei „Jurnalele vampirilor”.
Primul volum se poate comanda de aici(click)

După ce în Cartea întâi, Ritualul, Cassie se mută în New Salem şi este iniţiată în sabatul vrăjitoarelor, în Cartea a doua, Captiva, ea trebuie să aleagă dacă să-şi folosească forţele misterioase în slujba binelui sau a răului.

Îndrăgostită de Adam, unul dintre membrii Cercului secret, Cassie este pe cale să facă orice sacrificiu pentru a obţine dragostea acestuia.

Din Club face parte şi frumoasa dar malefica Faye, care ajută un personaj sumbru, pe John cel Negru, să încerce să-şi constituie propriul Cerc secret şi să dobândească astfel Puterea.

Împotriva voinţei sale, Cassie ajunge s-o sprijine pe Faye să devină conducătoarea sabatului. În acelaşi timp, îşi doreşte să fie de partea binelui şi să dea în vileag acţiunile prin care Faye sprijină răul.

Va găsi Cassie destulă putere în ea însăşi pentru a i se împotrivi lui Faye? Va supravieţui Cercul secret? Sau lupta crâncenă în care sunt implicate forţele binelui, răului şi iubirii îi va mistui pe toţi membrii acestuia?

6 gânduri despre „Captiva L.J. Smith

  1. ioanaraluk95 spune:

    super coperta :X:X:XX:X:X:X:X:X

  2. Ana/acum cu CCAM spune:

    Am intrebat si pe blog-ul lui Juleah: ce ziceti daca Cassie ar ramane in final cu Nick?

  3. Ana/acum cu CCAM spune:

    Cine stie ce „ne” asteapta! Sincer, nu mi-a prea placut modul ales de a nu o „rani” pe Diana, dar adolescentii indragostiti nu sunt prea renumiti pentru logica, nu? Sa vedem cum o sa se descurce cei doi cu „inabusirea” sentimentelor lor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s