Bookfest!

Pentru norocosii care vor ajunge la targul de carte de la Bookfest vreau sa va doresc „Distractie placuta!”si sa va intoarceti cu multe carti.Eu nu voi reusi sa ajung(sper ca voi ajunge la Sibiu,la targul de carte,pe 4 iunie).

Si daca tot veti ajunge sa va arat cateva promotii,pe care le vor oferi editurile!

1.La Leda

2.La Tritonic


Lansari in cadrul Targului de carte Bookfest

Lansari ale Grupului de edituri Flacăra, Tritonic, Crime Scene, Caii Verzi si Ramirez Books
1. Vineri 27.05 ora 18

Prezentare volum Da-mi banii tai. Metoda de copywriting / autor Gabriel Brănescu
prezentare colecţia Comunicare Media de la Tritonic şi a titlurilor nou apărute,
participă autorul şi un invitat, conf univ. dr. Dan Petre, editorul Bogdan Hrib

2. Sâmbătă 28.05 ora 11.30

Lansare volum Cercul Virtuos. Ediţie necenzurată / autor H. Salem
prezentare volum Afacerea Clonegate, colecţia LIT Tritonic.
participă Lucia Verona, Daniel Bejan şi Bogdan Hrib, editor
3. Sâmbătă 28.05 ora 16

Prezentare volum Programarea Binelui / autor Claudiu Lucaci
participă Oana Stoica Mujea, editor Caii Verzi si Bogdan Hrib, jurnalist
4. Sâmbătă 28.05 ora 17

Prezentare volume CRIME SCENE şi revista Flacăra
Romanele Fortăreaţa nebunilor de George Arion şi Ucideţi generalul de Bogdan Hrib, Identităţi secrete volumele 1 şi 2 de Monica Ramirez şi A 4-a ţintă de Emil Simionescu
participă autorii, scriitoarea Lucia Verona şi Oana Stoica Mujea, editor.
5. Sâmbătă 28.05 ora 18.30

Lansare volume Sărutul morţii de Oana Stoica Mujea şi Andra Pavel (Tritonic) şi Traficantul de umbre de Monica Ramirez (Ramirez Books)
participă autorii, George Arion, preşedintele Romanian Crime Writers Club şi editorul Bogdan Hrib.
6. Duminică 29.05 ora 12

Prezentare Ramirez Books
Lansare volum Exerciţii pentru fericire de Adriana Petrescu participa autoarea, editoarea Monica Ramirez şi Bogdan Hrib, scriitor.

3.La Rao

Scott Lynch – Minciunile lui Locke Lamora

Se spune despre Ghimpele din Camorr că este un spadasin neîntrecut, un maestru într-ale hoției, o fantomã care poate trece prin ziduri. Jumătate din oamenii orașului sînt convinși că este avocatul celor săraci. Cealaltă jumătate crede că el nu este decî un mit stupid. Nici unii, nici ceilalți nu cunosc însă întregul adevăr.

Subirel și fără prea mare agilitate în mînuirea sabiei, Locke Lamora este, spre marea sa supărare, legendarul Ghimpe. Cu siguranță că nu a încurajat zvonurile cu privire la aventurile sale.

La fel de sigur este și că Locke fură de la cei bogați (de la cine altcineva ar merita să furi?), dar la săraci nu ajunge nici un sfanț.

Locke adună bani doar pentru el și pentru banda lui de Ticăloși Gentilomi.

Capricioasa și colorata lume subterană a vechiului oraș Camorr este căminul lor de cînd se știu. Dar acum un mister ucigător a început să terorizeze orașul și un război clandestin amenință să dezbine lumea subterană. Prinși într-un joc ucigaș, Locke și prietenii săi vor fi nevoiți să lupte pentru viața lor.

Maggie Stiefvater – Fior

(primul volum din trilogia Lupii din Mercy Falls)

De mulți ani Grace îi observa pe lupii din pădurile aflate în spatele casei ei. Un lup cu ochii galbeni – lupul ei – a reprezentat mereu o prezență fără de care nu mai putea să-și închipuie viața. Între timp Sam trăia două vieți: iarna, în pădurea înghețată, protejat de haită și mereu în compania unei fete neînfricate, iar vara, puține și prețioase luni petrecute ca om… pînă cînd frigul îl fãcea să se transforme la loc.

Acum, Grace face cunoștință cu un băiat cu ochii galbeni, care i se pare atît de cunoscut, încît i se taie răsuflarea. Este lupul ei, el trebuie să fie. Dar, pe măsură ce iarna se apropie, Sam trebuie să se lupte ca să își păstreze forma umană sau să riște să o piardă pe Grace, dar să se piardă și pe sine… pentru totdeauna.

Kami Garcia & Margaret Stohl – A 16-a Lună

Nu existau surprize în Gatlin County. Eram practic în mijlocul țării nicăieri. Cel puțin așa credeam. Ce tare mă înșelam! Exista un blestem. Exista o fată. Și, în final, va exista și un mormânt.

Dragoste încă din prima clipă… Încă înainte să o fi zărit pentru prima dată, ea i-a bîntuit visele: Lena, fata cea nouă de la școala lui Ethan. Lena, fata cu părul negru și ochi verzi, Lena, cea care locuiește în Ravenwood, vechea plantație pe care toți cei din Gatlin o ocolesc, toți cu excepția lui Ethan. Lena, de care Ethan se va îndrăgosti fără scăpare.

Dar Lena este urmărită de un blestem, pe care ea încearcă să îl ascundă cu orice chip. Ea este o Caster, provine dintr-o familie de vrăjitoare și la a șaisprezecea aniversare, ea va fi chemată. Atunci se va decide dacă ea va fi o vrăjitoare a luminii sau o vrăjitoare a întunericului…

Ethan știe că nu are de ales, lui îi este scris să o iubească pe Lena pe vecie. Dar va putea ea să-i rămînă alături indiferent cărei părți îi va aparține?

7 gânduri despre „Bookfest!

 1. vps spune:

  La targul din Tm, nu erau oferte asa bune!:(

  • deea spune:

   Eu sper ca la Sibiu sa fie ceva oferte bune(asta daca voi ajunge:-w)

   • vegetamirel spune:

    Sa stiti ca mai multe orase din tara sunt niste PANARAME cu P mare.Deci ei nu gazduiesc BookFest sau alte targuri precum Gaudeamus dar au targuri de cacao,care n-au nume si care au carti scrise autori UNGURI(ORADEA)
    RUSINE!

   • vps spune:

    vad k Mirel e tare suparat k pe la el nu ajunge targul:))

 2. […] Acum dau leapsa (link-urile o sa va directineze spre o postare de-a lor): Sabinnei,lui Adriyann,Deei,Simonnei,Blogului “The search for something more”. Ce ziceti?Va place […]

 3. […] citite/de partea cui ești(TEAM …)?“  aici și a dat-o mai departe: Sabinnei, mie ,Deei,Simonnei,Blogului “The search for something […]

 4. Cristina spune:

  Deea ai primit o leapsa de la mn :P.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s