Recenzie „Papa trebuie sa moara”!

Romanul “Papa trebuie sa moara” a aparut la Editura Tritonic in colectia Tritonic Premium, tradus din portugheza de Simina Popa si Oxana Dumitrescu in anul 2009 si il puteti gasi aici.

Cei care au citit primul volum din seria Vatican,”Ultimul papa” vor fi deja familiarizati cu personajele,cu modul in care autorul construieste scenariile si intr-un fel iti poti da seama cum s eva sfarsi cartea.

Ne vom reintalni din nou cu cateva personaje care au aparut si in primul volum,dar in scena vor aparea si unele noi.In acest volum o vom reintalni pe Sarah Monteiro angajata la ziarul The Times,care pentru moment duce o viata aparent normala,asta pana cand primeste un telefon de la Jc prin care este anuntata ca trebuie sa parareasca de urgenta Londra,asta daca vrea sa scape cu viata.De data aceasta cauza urmaririi lui Sarah este faptul ca se afla in posesia unor documente care privesc atentatul asupra Papei Ioan Paul al II-lea.

Cred ca va mai amintiti de misteriosul preot Rafael si de faptul ca intre el si Sarah incepuse sa se infiripe ceva,dar care momentan nu se dezvolta prea mult.(abea astept sa citesc volumul 3 pentru a vedea daca apropierea dintre cei doi va duce la ceva!)

Pe alocuri se intalnesc capitole cu intamplari care s-au petrecut prin anii 1941,1990 etc. care nu au un inteles propriu-zis.Totusi la finalul cartii aceste informatii se vor pune cap la cap si veti putea intelege cata importanta aveau acele capitole.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s