Maine impreuna cu revista BravoGirl!

Nu uitati ca maine(18.10),impreuna cu revista Bravo apare cel de-al 4-lea volum al seriei “Vampirii Sudului”la pretul de 10.99Ron.

Sinopsis:

Moarta pentru toti este cel de-al patrulea volum al seriei Vampirii Sudului (dupa: Morti pana la apus, Moartea la Dallas si Clubul Mortilor). Descoperind ca barbatul misterios intalnit in imprejurari atat de ciudate nu este altul decat vampirul Eric, care nu ii este strain, eroina telepata incearca sa-l ajute. Cineva ii facuse vraji sa-si piarda memoria.

Implicarea lui Sookie duce la batai pe viata si pe moarte, in care sunt implicati tot soiul de vampiri, varcolaci, teriantropi si vrajitoare. In pericol se afla si inima curajoasei tinere, deoarece este greu de rezistat in fata atragatorului Eric. O poveste fascinanta, cu personaje supranaturale. Un ritm ametitor, umor, momente dramatice, mister, erotism – totul imbinat cu talent si imaginatie, asa cum ne-a obisnuit cuceritoarea Charlaine Harris.

„Harris a dat lovitura cu o picatura de umor negru, o pata de sange, un fir de paranormal si un continuu suspans…” SF Site

„Personaje consistente, alaturi de o intriga plina de actiune – iata notele distinctive ale acestui spumos amestec de dragoste, mister si fantasy.” Publishers Weekly

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s