Precomanda „Capcana mortala” de Charlaine Harris

Fanii seriei „Vampirii sudului”(printre care ma numar si eu,desi momentan sunt la volumul 4) din 31 octombrie se vor „reintalni” cu personajele preferate din serie,in volumul 11 „Capcana mortala”.

Astazi a aparut si link-ul de precomanda,va reamintesc ca cei care isi vor precomanda cartea vor beneficia de 25% reducere+transport gratuit.(pentru a precomanda clik pe coperta).

Aici(click) gasiti si un fragment din carte.

Sinopsis:

În Bon Temps e primăvară, iar pentru Sookie Stackhouse, o chelneriţă telepată, se va dovedi un anotimp în care i se vor dezvălui numeroase secrete… fapt care-i va schimba fundamental viaţa…

Cu talentul ei special de a da mereu de necazuri, Sookie este martoră la un atentat comis cu o sticlă incendiară asupra barului în care lucrează, Merlotte’s. Bănuielile se îndreaptă imediat spre anti-teriantropii din zonă, însă Sookie suspectează altceva şi, împreună cu Sam, încearcă să descopere vinovatul… precum şi mobilul atacului.

Dar lucrurile se complică. Cu toate că nu este capabilă să „citească” în mintea vampirilor, Sookie îi cunoaşte bine pe iubitul său, Eric Northman, şi pe „fiica” lui, Pam, şi îşi dă seama că aceştia complotează împotriva actualului lor stăpân. Treptat, şi Sookie este atrasă în această luptă… care se dovedeşte a fi mult mai grea decât ar fi crezut la început.

Prinsă încă o dată în vârtejul intrigilor din lumea vampirilor, Sookie află că este doar un pion, la fel ca oricare alt om obişnuit… şi că pe tabla de joc a apărut o nouă regină…

Traducere din limba engleză de: Adrian Deliu
Nr pagini: 448
Format: 10,2 x 17,5 cm
Aparitie: 31.10.2011

2 gânduri despre „Precomanda „Capcana mortala” de Charlaine Harris

  1. MissAllSunday spune:

    da volumul asta capcana mortala va fi dat si el cu revista BV si BG???Sau numai 5 si 6 il mai dau dp care gt?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s