Precomanda „Pe jumatate moarta” de Kim Harrison

Cand am citit despre aceasta cate,pe site-ul editurii Leda si am citit si urmatoarea fraza:”Vă veţi putea bucura de Cartea întâi a acestei minunate serii, Pe jumătate moartă, mai devreme decât aţi putea crede. Mai multe nu vă pot spune, e o surpriză.” am fost foarte sigura ca aceasta carte va aparea la Gaudeamus.(si se pare ca presimtirile mele s-au adeverit!)Deci concluzia este ca editura CorinTeens ne-a facut o surpriza foarte placuta!

Seria „Madison Avery” este o trilogie.Pentru a precomanda primul volum click pe coperta(beneficiati de 25% reducere+transport gratuit).Cartea va avea 256 de pagini,coperta este cartonata si este tradusa de Laura Blebea.Pretul de librarie este de 39.99lei,dar daca o precomandati veti plati 29.99lei.

Sinopsis:

Balul de absolvire al lui Madison a fost mortal – la propriu. Din cine ştie ce motiv, ea a fost ţinta unui spintecător al întunericului – da, genul acela de spintecător – decis să scape de ea, cu trup şi suflet. Dar, înainte ca spintecătorul să-şi încheie treaba, Madison a reuşit să-i ia amuleta ciudată şi strălucitoare şi să scape.
Acum, e captivă pe Pământ – moartă, dar nu dispărută. Cumva, amuleta îi oferă iluzia unui corp, permiţându-i să trăiască la limita dintre viaţă şi moarte, undeva între acum şi ceea ce urmează. Nu ştie de ce, spintecătorul întunericului e pe urmele ei, dar ea n-are de gând să stea cu mâinile în sân şi să lase soarta să-şi urmeze cursul.
Cu puţină ingeniozitate şi cu ajutorul unui spintecător al luminii (unul dintre tipii buni! poate…), dar şi al băiatului de care e îndrăgostită, precum şi al (o, da!) îngerului ei păzitor, Madison e gata să-şi ia destinul în propriile mâini o dată pentru totdeauna, înainte ca acesta să o controleze pe ea.
Asta dacă ea crede în asemenea lucruri.

Un gând despre „Precomanda „Pe jumatate moarta” de Kim Harrison

  1. […] 7 persoane care vor primi leapsa sunt: Daniela, Ioana, Delia, Roxana, Andra, Alex, Deea Like this:LikeBe the first to like this post. This entry was posted in Leapsa. Bookmark the […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s