„Rapirea” de Liz Braswell in martie la Leda!

In martie,va aparea la Leda cel de-al doilea volum al seriei „Cele noua vieti ale lui Chloe King” scrisa de Liz Braswell alias Celia Thomson.In caz ca nu stiati,in 2011 s-a facut si un serial dupa aceasta serie,dar din cauza audientei slabe a fost anulat.Exista totusi o mica sansa ca acesta sa continue.(eu sper ca il vor continua!)

E tânără, veselă, fermecătoare. Ca orice fată, merge la şcoală, are prieteni, se distrează, se îndrăgosteşte (şi nu de unul, ci de doi băieţi!). Numai că ea este capabilă şi să se caţere pe clădiri, să sară de pe un acoperiş pe altul, să vadă în întuneric. Are şi gheare! Da, Chloe se poate lăuda cu toate instinctele şi abilităţile unei pisici. Iar asta o face, într-adevăr, unică.
Faptul că este descendenta unei mitice rase de feline şi că rolul ei în viitor va fi acela de a-şi salva şi proteja semenii o transformă în ţinta principală a celor din Ordinul A Zecea Lamă. Lupta ei pentru a-şi apăra specia nu este uşoară, mergând până la sacrificiul suprem. Dar asta nu înseamnă sfârşitul. Ca orice pisică, ea are nouă vieţi. Până acum a pierdut două, dar au mai rămas suficiente pentru a-şi îndeplini menirea de Unificatoare.
Planuri malefice, suspans, poveşti de iubire, incursiuni tulburătoare în mitologia egipteană, fantezie – totul adunat într-o carte incitantă, care nu trebuie ratată.

„Fanii tinerilor eroi înzestraţi cu puteri magice vor deveni dependenţi de combinaţia de acţiune, romance, fantasy şi umor… Ideile ingenioase ale autoarei şi elementele de mitologie egipteană garantează succesul seriei.” – Erin Darr, KLIATT

Date tehnice: Traducere din limba engleză de Adrian Deliu, format: 13 x 20 cm, coperta cartonata, 288 pagini, preţ: 34,90 lei

2 gânduri despre „„Rapirea” de Liz Braswell in martie la Leda!

  1. BlackKat spune:

    spre rusinea mea nu am nici macar primul volum…particip la concursul lui WiLD Rose si sper sa o castiga akolo;)

  2. andreyutza spune:

    O doamne ,yuuppiii ce ma bucur ca a aparut.Am citit prima carte si pot spune cu mana pe inima ca este o carte fabuloasa ca un refresh dupa atatea carti cu vampiri etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s