Recenzie „Adevar sau provocare” de Sara Shepard

In cartea “Adevar sau provocare” de Sara Shepard  puteti gasi la fel de mult suspans, actiune si situatii neprevazute  ca si in primul volum.Imi place atat de mult stilul autoarei de a scrie!La fel ca si in seria “Micutele mincinoase” il pune pe cititor pe o pista gresita incat acesta ajunge sa ii banuiasca pe toti cei care se comporta suspect.

La fel ca si in primul volum apare si Sutton (fantoma) urmand-o pe Emma pretutindeni fara ca aceasta sa aiba habar ca sora ei geamana pe care nu a cunoscut-o niciodata este atat de apoape de ea.Desi Sutton nu isi aminteste totul din perioada in care traia, din cand in cand amintirile ii revin.

Nu a lipsit nici romance-ul, fie daca nu a fost foarte mult.Accentul se pune mai mult pe suspans si actiune.

 

Rezumat:

Desi Emma a descoperit ca nu prietenele lui Sutton sunt in spatele mortii acesteia sunt unele momente care o fac sa isi schimbe parerea.Singurul ei prieten adevarat, in care poate avea incredere este Ethan, dar lucrurile sunt putin mai complicate deoarece ceea ce simte pentru acesta nu este doar prietenie.

Cand Emma primeste un lantisor cu un pandativ in forma de tren alaturi de un bilet in care scrie daca isi mai aminteste de farsa cu trenul lucrurile se complica.Desi prietenele lui Sutton nu vor sa vorbeasca despre farsa cu trenul, iar Emma habar nu are in ce consta aceasta din cand in cand prietenelor lui Sutton le mai scapa cate ceva.

Se pare ca la farsa cu trenul au fost prezente si gemenele Twitter, iar uneia dintre ele i s-a intamplat ceva grav deoarece a ajuns in spital.Dupa ce Emma isi da seama ca este urmarita de acestea este convinsa ca ele sunt cele care au omorat-o pe Sutton si incearca sa stea cat mai departe de ele.Dar cum ar putea Emma sa stea departe de ele cand acestea sunt mereu  unde este si ea?Oare gemenele vor sa se razbune pe Emma pentru farsa cu trenul?Sa fie ele cu adevarat ucigasele lui Sutton?

Va recomand cu caldura sa cititi cartea!Daca ati citit seria „Micutele mincinoase” sunteti deja familiarizati cu felul de a scrie a-l Sarei Shepard.

Detalii:

Format: 13 x 20 cm
Autor: Sara Shepard
Traducere: din limba engleză de Sorin Petrescu
Editura: LEDA
Aparitie: 2012
Numar pagini: 320 Preț: 39.90 RON

Puteti comanda cartea de aici(click)

6 gânduri despre „Recenzie „Adevar sau provocare” de Sara Shepard

  1. Miha Mihaella spune:

    Am citit si eu cartea si imi place foarte mult , dabia astept vol urmator

  2. anda_ana60@yahoo.com spune:

    nu faci concursde fidelitate luna asta ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s