„Fetele Gallagher” de Ally Carter din luna august impreuna cu revista BravoGirl!

DOAR CEI BUNI SPIONEAZĂ DE TINERI…

Academia Gallagher pentru Fete Excepţionale este o şcoală de fete destul de obişnuită ─ asta dacă la fiecare şcoală se predau la orele de sport arte marţiale pentru avansaţi, la cele de ştiinţă ultimele noutăţi în privinţa războaielor chimice, iar elevele primesc credite suplimentare pentru spargerea codurilor CIA în cadrul orelor de informatică. Aşadar, adevărul e că Academia Gallagher, oricât ar susţine ea că e o şcoală pentru genii, e de fapt o şcoală pentru spioni.
Eroina seriei, Cammie Morgan, e o Fată Gallagher la a doua generaţie, şi deja în clasa a zecea vorbeşte fluent paisprezece limbi şi e capabilă să omoare un om în şapte feluri diferite (trei dintre care implică nişte spaghete nefierte). Dar singurul lucru pentru care Academia Gallagher nu a pregătit-o este ce să facă atunci când se îndrăgosteşte de un băiat obişnuit care crede că şi ea este o fată obişnuită. Desigur, îi poate monta un microfon în telefon, poate pătrunde în computerul lui, şi poate să-l urmărească printr-un mall fără ca el să-şi dea seama, dar poate ea să aibă o relaţie normală cu un băiat normal care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea? Cammie poate să fie un spion de elită în pregătire, dar în clasa a zecea se află în faţa celei mai periculoase misiuni: se îndrăgosteşte.

New York Times bestseller, seria Fetele Gallagher este un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor, semnalat încă din start, prin titlurile volumelor. Pe parcursul celor patru cărţi apărute până acum, Cammie şi prietenele ei trebuie să spargă coduri de computer, să spioneze, să fure şi să mintă în căutarea adevărului, se îndrăgostesc etc. În vreme ce caută răspunsuri, îşi dau seama că poate cheia viitorului lor se află ascunsă adânc în trecut.

Vol. 1. I’d Tell You I Love You, But Then I’d Have to Kill You
Vol. 2. Cross My Heart and Hope to Spy
Vol. 3. Don’t Judge a Girl by Her Cover
Vol. 4. Only the Good Spy Young
Vol. 5. Out of Sight, Out of Time

7 gânduri despre „„Fetele Gallagher” de Ally Carter din luna august impreuna cu revista BravoGirl!

 1. Cristina Penca spune:

  Abia astept sa le cumpar♥

 2. cafebiblioart spune:

  ce ma bucur ca nu mi le-am luat de la Londra 😀 Au aparut multe carti impreuna cu revista Bravo sau Bravo Girl pe care le aveam deja intr-un format sau altul. Ma bucur ca acum am si eu ocazia sa profit de aceasta ocazie minunatata:)

 3. Crissa G. spune:

  Par atat de interesante. Intreb pentru ca am vazut titlurile in engleza si-s tare curioasa.<

  • CrissaG. spune:

   Okeei.. Comentariul meu nu apare complet si cred ca iar imi face netu` figuri 8-|… In fine, comentariul suna cam asa: ”Par atat de interesante. Cu sguranta o sa le cumpar. Intreb pentru ca am vazut ca titlurile sunt in engleza si-s tare curioasa ;;)<

 4. Par foarte frumoase<3Abia astept sa mi le cumpar:D

 5. Miha Mihaella spune:

  Doamneeee dabia astept 😡 .

 6. […] “Fetele Gallagher” de Ally Carter din luna august impreuna cu revista BravoGirl! […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s