Hollywoodul e ca un liceu de fiţe din 17 iulie impreuna cu revista Bravo!

Rivalitati, iubire si glamour

Nu pierde marti 17 iulie „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe” de Zoey Dean impreuna cu revista Bravo, la pretul de 10.99 lei. Gasiti un fragment aici(click)

O poveste amuzantă şi surprinzătoare despre o tânără atrasă irezistibil de mirajul Hollywoodului – va reuşi ea să se impună ca un personaj remarcabil în această lume magică a triumfurilor trecătoare?
Taylor Henning are douăzeci şi patru de ani şi tocmai a primit jobul visurilor sale: asistentă la un important studio cinematografic. Răutăcioşi, colegii ei încep imediat s-o submineze, iar ea înţelege că zicala „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe” este cum nu se poate mai adevărată. Însă la şcoală Taylor nu se pricepuse prea bine să-şi facă prieteni. Aşadar, cum ar putea acum să se descurce în lumea intrigilor?
Face cunoştinţă cu dezinvolta Quinn – o adolescentă de şaisprezece ani, fiica şefei sale – şi are o revelaţie: poate că această “regină a stupului de albine” o poate învăţa cum să răzbească în industria filmului. Quinn o ia sub aripa ei ocrotitoare şi, curând, Taylor înregistrează primele victorii împotriva principalei sale rivale, Kylie. Însă în momentul în care Quinn o sfătuieşte să-i fure iubitul lui Kylie, se întâmplă un lucru neprevăzut în scenariu: Taylor se îndrăgosteşte de el. Va reuşi ea să se comporte ca o fată rea, ca să obţină ce-şi doreşte?

„Distracţie maximă!” New York Daily News

„Nostimă şi captivantă, o lectură perfectă pentru cei pasionaţi de culisele Hollywoodului.” Booklist

ZOEY DEAN este autoarea unor cărţi de succes, cum ar fi cele din seria The A-List (devenită bestseller New York Times), seria The Talent şi romanul independent Privileged (publicat recent de Editura Leda, sub titlul Privilegiul), care s-a bucurat şi el de o mare popularitate, fiind adaptat într-un serial de televiziune pentru reţeaua CW în anul 2008.
Hollywoodul e ca un liceu de fiţe (în original, Hollywood Is Like High School with Money) se bazează pe experienţa personală a autoarei, care, după liceu, a lucrat ca asistentă la Hollywood.
Zoey a crescut în Beverly Hills şi îşi petrece o parte din an în insulele ei preferate din Caraibe, unde lucrează la următoarele cărţi din seriile The Talent şi The A-List: Hollywood Royalty.

11 gânduri despre „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe din 17 iulie impreuna cu revista Bravo!

 1. bia spune:

  INTERESANTA CARTEA DOAR CA AM SA IMI CUMPAR FETELE ACELEA SPIOANE SI NU O SA MAI IMI PERMIT SA MI-O IAU SI PE ASTA

 2. CrissaG. spune:

  descrierea imi place mult si cu siguranta imi voi cumpara cartea.

 3. Miha Mihaella spune:

  O voi cumpara , dar nu acum , cand voi pune o comanda pe vreo librarie online .

 4. Miha Mihaella spune:

  Apropo . in legatura cu promotia de pe Elefant.ro , vroiam sa inttreb daca a pus cineva codul acela cu 10LEICADOU si a functionat , la mine imi spune ca este promotie expirata .

 5. larisaoana spune:

  Foarte interesanta descrierea cartii:>

 6. GenoLDR spune:

  Pare sa fie interesanta

 7. geany spune:

  Hei.caut primele 2 volume din seria gossip girl.am vazut ca u le ai…as fi dispus sa dau o suma mare de bani pe ele sau alte carti …oricare aparute….da-mi un email la geany.10000@yahoo.com daca te intereseaza…sau pe oricine altcineva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s