Pasiunea lui Cherry de Cathy Cassidy

Cherry: Ochi migdala┼úi fermec─âtori, piele de culoarea cafelei cu lapte, imagina┼úie debordant─â, umor 2704_925a75eb┼či reac┼úii imprevizibile…
Via┼úa lui Cherry e pe cale s─â se schimbe pentru totdeauna. ├Ämpreun─â cu tat─âl ei, se mut─â la Somerset, unde o mam─â nou─â ┼či patru surori noi – nou┼úe ├«i a┼čteapt─â. Acolo vor s─â realizeze proiectul la care au visat dintotdeauna: o afacere cu ciocolat─â.
Dar prima zi petrecu t─â la Somerset ├«i ofer─â lui Cherry o surpriz─â: fermec─âtorul Shay Fletcher o vr─âje┼čte pe loc. O singur─â problem─â: Shay are deja o iubit─â… Honey, noua sor─â vitreg─â a lui Cherry.
Cherry ┼čtie foarte bine c─â prietenia ei cu Shay e periculoas─â. Dar asta nu ├«nseamn─â c─â poate sta departe de el…

ÔÇ×Emo┼úionant, tandru ┼či de neuitat.” – The Guardian

Seria Clubul fetelor dependente de ciocolat─âare ├«n distribu┼úie surori rebele, b─âie┼úi supercool ┼či una dintre marile iubiri ale lui Cathy – ciocolata.

Cathy Cassidy
a scris prima ei carte ilustrată când avea nouă ani, pentru fratele său mai mic. În copilărie îi plăcea să realizeze benzi desenate, pe care le vindea prietenilor cu 5 penny bucata. A urmat Art College în Liverpool, apoi a lucrat ca editor pentru celebra re vistă Jackie.
Timp de 12 ani a fost ÔÇ×consilier sentimental” la revista pentru adolescen┼úi Shout ┼či profesoar─â de art─â. Apoi s-a dedicat ├«n ├«ntregime scrisului, public├ónd peste 23 de c─âr┼úi. ├Äi plac hainele ┼či juc─âriile vechi, ma┼činile ┼či c─âr┼úile. Este, dup─â cum se declara, o vegetarian convins─â ├«ndr─âgostit─â de ciocolat─â.

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul t─âu Google+. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

w

Conectare la %s