Grădina din Cărţi, SPAŢIU DEDICAT LECTURII ÎN GRĂDINA BOTANICĂ BUCUREŞTI

Asociaţia Team Work a anunţat pe 23 aprilie, de Ziua Internaţională a Cărţii, iniţierea proiectului Grădina din Cărţi, prin care va fi amenajat în Grădina Botanică Bucureşti un spaţiu dedicat lecturii şi studiului

… un loc unde elevii și studenții pot veni să citească, să studieze pentru examene sau să lucreze împreună pentru proiectele în echipă.

Amenajarea va dura aproximativ 1 lună, Grădina din Cărți urmând să fie inaugurată pe data de 22 mai 2015, de Ziua Internațională a Biodiversității. Ulterior amenajării vor avea loc workshopuri de educație ecologică, reciclare creativă, nutriție, implicare comunitară, precum și un concurs foto cu premii, finalizat cu o expoziție a celor mai bune 100 de fotografii.

Asociația Team Work va anunța pe blogul său (blogteamwork.blogspot.ro) și pe pagina de Facebook detalii privind oportunitățile de voluntariat, workshopurile și concursul foto și îi invită pe bucureșteni atât să ia parte la activitățile de amenajare, cât și să se bucure, începând cu 22 mai, de acest nou spațiu.

Grădina din Cărți este un proiect derulat de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București. Proiectul este finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România prin Programul Spații Verzi, componenta Spații Verzi Urbane, precum și prin contribuții ale comunității bucureștene sub forma donațiilor directe în Grădina Botanică sau pe BursaBinelui.ro.

Grădina din Cărți este cel de-al treilea spațiu amenajat de Asociația Team Work pe parcursul parteneriatului început în 2006 cu Grădina Botanică București. Cele 3 spații (Grădina din Cărți, Grădina Copiilor și Grădina Bunicii) au fost finanțate prin Programul Spații Verzi, componenta Spații Verzi Urbane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s