Fan Fic:)

Va voi lasa mai jos un fragment dintr-un Fan Fic.Povestea se numeste „Chimie prea perfecta” si este inspirata din celebra serie „Chimie perfecta”, a Simonei Elkeles.Astept parerile voastre:) A doua parte o gasiti aici🙂

  Chimie prea perfecta

   Jonathan

VFiff_large-Trezirea,John!! Ii aud vocea calda a mamei mele venind din bucatarie.Mai ai 30 de minute sa te faci gata,doar nu vrei sa intarzii in ultimul tau an de liceu.

Ma tarasc jos din pat si ma uit la ceas..e 6:30.Sar ca din pusca si ma duc la dus,insa usa e incuiata..deci sora mea Elly e inauntru.

-Elly, iesi odata! Strig eu cu o voce putin enervata pentru ca sta de mai mult de 10 minute..

-Termin imediat,moracanosule!

-Pai mai repede, o sa intarzii, asa ca misca ti fundul!

-Asa,si? Nu e problema mea ca iti e lene sa te ridici din pat cand trebuie.Si nu fi grosolan ca o sa stau aici cat am nevoie.

Deschide usa dupa 5 minute  si ii arunc o privire amenintatoare dupa se strecoara pe langa mine si se duce in camera ei.

Fac un dus rapid, imi trag o bluza grii pe mine, o jacheta din piele si niste blugi rupti si cobor la micul dejun.

-Neata mama.Ma apropii de ea si o sarut pe obraz.Mm..ai facut clatite,preferatele mele.

-Ce nu fac eu pentru tine Jonathan?

-John,mama.

-Jonathan!Te strig cum te am botezat nu cum vrei tu!spune cu o voce putin iritata.

Am enervat o…din nou.Ma simt asa prost acum..de cand tata ne a parasit totul merge aiurea.Afacerile nu merg deloc bine la firma mamei,sora mea o supara mai mereu ca nu asculta de ea..iar eu..pai eu am primit sarcina de a fi barbatul in casa.Trebuie sa mi protejez familia,chiar daca asta ma va costa propria viata!

-Scuze,murmur eu, apoi infulec clatitele si ma duc sus si mi insfac portofelul si telefonul, o sarut pe mama pe obraz si o zbughesc afara pe usa.Sora mea Elly nu are permis asa ca trebuie sa o car dupa mine cu masina.

-Hai odata Elly!! Zbier eu de pe geamul BMW ului.

Sora mea e blonduta cu varfurile portocalii si cu ochii de un albastru intens care ii face pe baieti sa si suceasca capetele dupa ea.Insa..ea are un iubit,Castiel.E un derbedeu..mereu i am spus asta dar se incapataneaza si se supara pe mine.El e intr un fel de banda..si acolo sunt multi tipi ca el, care mai de care.Vrea sa o influenteze pe sora mea sa se alature si ea bandei si sa se comporte exact cum se comporta el.Ei, asta nu pot sa permit..daca o vad pe sora mea inrolata in nu stiu ce banda alaturi de el, jur ca ma duc acasa la Castiel si ii rup capul cu propriile maini.

Sora mea iese intr un final din casa si isi arunca suvitele ei blonde pe spate.Deschide portiera masinii si se arunca pe scaunul pasagerului.

Rasuflu usurat.

-Intr un final!Bag cheile in contact ,dau drumul la muzica si am pornit.

  Sonia

Luminile diminetii imi patrund in camera si imi intra in ochi.Ii deschid si ma uit la ceas…6:40.Sar din pat ca un cal la campionatul de sarituri olimpice si fug la dus.Dupa 5 minute relaxante care m au inviorat putin imi pun un prosop pe mine si ma duc in camera sa mi aleg hainele.Imi trag pe mine o bluza mov cu putin decolteu, niste blugi stramti, o jacheta si o esarfa frumoasa de culoare bleo marin care se potriveste cu ochii mei albastrii.

Cobor scarile in graba si stiu ca am uitat ceva..a da,makeup ul!!!Urc din nou sus in camera mea cu pereti portocalii si ma pun la masuta de machiaj.Imi trasez pe pleoapa stanga o linie frumoasa cu creionul dermatograf si ma dau cu rimel.Dupa fac acelasi lucru si la cea dreapta.Imi pun niste gloss de culoarea piersicii pe buze si..gata.

Cobor scarile si ma duc la masa.Nu mai am timp de micul dejun..e deja fix.O sa itarzii..chiar daca scoala e la 5 minute distanta de mers cu masina.Imi iau portofelul si telefonul si le pun in geanta.

Mama si tata sunt plecati asa ca sunt nevoita sa merg pe jos in prima zi de scoala.Imi dau pe spate suvitele si ma indrept spre usa.Cand simt ca ma atinge cineva pe la spate.Ma intorc pe varful ghetutelor mele cu toc si ca sa vezi..e chiar el.Eduard!

Eu si Edi suntem impreuna de aproape 2 ani,din clasa a 10a mai exact.Ne am cunoscut la un meci de football cand eu eram  majoreta si el atacant.Ne am indragostit nebuneste unu de altul si am propus sa fim impreuna.Suntem  invidiati de multe cupluri,nimeni nu e ca noi.Amandoi suntem populari,asta i cert..dar tot suntem adorabili impreuna.

Ii zambesc si imi prind bratele de gatului lui.Isi pune mana pe obrazul meu si ma saruta.Dupa o lunga imbratisare il iau de mana si plecam impreuna la scoala.Stiu ca am intarziat mai mult decat ma gandeam..dar nu mi pasa.Cand sunt cu Eduard parca zbor si nu mi pasa nimic altceva decat sa l am aproape.

11 gânduri despre „Fan Fic:)

  1. Andreea Ilie spune:

    Este draguta povestea! Mi-ar placea sa citesc si continuarea! 😀

  2. Ana spune:

    Tare 🙂

  3. Mihai spune:

    E captivantă dar laşi prea uşor de observat că e scrisă de o fată dând mai multe detalii despre viaţa si pregătirile de dimineaţă ale Soniei decât ale lui John. Ar fi indicat să echilibrezi nivelurile de detaliere 😀 În rest e mişto, o să te mai perfecţionezi cu timpul

  4. Isabele spune:

    Pare interesanta, nu critic pentru ca stiu ca nu ai experienta. 😀 Nu mi se pare ca scrii ca o fata, adica pentru mine e prea din timp sa spun asta. Eu cred din ce am citit doar ca baiatul este unul bun si nu bad boy. Daca l-ai vrut bad…atunci are dreptate Mihai. Oricum este dragut ce faci, continua si atunci vom vedea si noi ce ai avut in minte.

    • Bianca:) spune:

      Teoretic, da. Am vrut sa para un bad boy..dar dupa nu stiu ce am avut si l-am mai transformat putin ;)) In orice caz..am doar 13 ani :)) Experimentez cate ceva..Multumesc frumos pentru sfaturi, o sa tin cont! 😀

      • Isabele spune:

        Doar 13 ani? Pai e foarte bine pentru varsta ta, oricum povestea ta abia incepe, ai timp sa il transformi. 😀 Cand voi avea timp promit sa citesc si continuarea, imi place sa citesc chiar si fan fic-uri. Imi place si mie sa scriu, dar eu nu vreau sa le pun pe net. Din acest motiv arunc si un ochi pe asa ceva, pentru ca vreau compar cu ceea ce fac. 😉

  5. Bianca:) spune:

    Da,nu stiu..mi-a venit dintr-o data sa scriu ;)) Ma ocup si de o poveste mai de varsta mea, incep sa o creez. Asta e asa, un fel de experiment..sa vad ce iese ;)) In orice caz, am mult timp sa o reeditez si sa-i mai adaug cate ceva.. dar m-am cam plictisit sa o tot citesc, in curand o invat pe de rost:))

    • Isabele spune:

      Parerea mea este sa nu o citesti de prea multe ori, pentru ca esti tentata sa schimbi mereu. Scrie ce iti trece prin cap la acel moment si sa nu te gandesti ca nu este bine. Pana la urma este ce ai scris tu si nu are nimeni dreptul sa spuna ca nu este bine. Scrie cat mai mult, apoi citeste dupa mult timp si o sa vezi ca atunci o sa schimbi cu maturitate, pentru ca avansezi. Eu asa am facut, dupa un an am recitit si am scris apoi cu mult mai bine.

      • Bianca:) spune:

        Multumesc inca o data pentru sfaturi.O sa scriu,am facut o corectare scurta..pentru ca la inceput am scris fara „-„..si trebuia sa modific.Dar acum ma ocup de inca o povestemai de varsta mea,sa zic asa;)) si nu am mai avut foarte mult timp sa continui corectarea la asta.In orice caz,o sa iti urmez sfaturile.Multumesc! :*

Lasă un comentariu